top of page

SVM staat voor

 

Samenwerkingsverband

Van

Meerdere. 

 

Wij zijn een groep van vak- bekwame ZZP'ers die in verschillende bouwteams werken.

 

Iedere ZZP'er met zijn eigen bedrijf en expertise die ingezet wordt afhankelijk van de werkzaamheden bij de klant.

GlasWerk is vanaf het begin partner van de SVM-groep en is verantwoordelijk voor alles op het gebied van glas. Naast enkel en dubbelglas, levert GlasWerk prachtige op maat gemaakte douchewanden en deuren, speciale projecten zoals gezandstraald glas voor keukenplinten en achterwanden, enz. enz. Tevens is GlasWerk gespecialiseerd in het maken en herstellen van glas in lood. GlasWerk levert topwerk en is daarom een zeer waardevolle partner in de SVM-groep.

Michiel van Halderen

Van Halde(u)ren

Van Halde(u)ren is één van de oprichters van de SVM-groep en verzorgt in het samenwerkingsverband alle calculatie, timmer en bouwwerkzaamheden. Deze werkzaamheden omvatten o.a. projectbegeleiding, afhangen van deuren en ramen, houtrot reparatie maar ook het vernieuwen en plaatsen van badkamers, totale woningverbouwingen en vervangen van daken of het zetten van dakkapellen behoren tot deze werkzaamheden. Vakkundig en netjes uitgevoerd in overleg met de klant.

i-Lektrix is de SVM-partner voor alle algemene elektriciteit, domotica, beveiliging en industriële automatisering.  Een zeer betrouwbare  partner die adviseert en meedenkt met onze klanten en zo tot oplossingen komen waar de klant vaak nog niet aan had gedacht

Ton Wilders

Ton Wilders Renovatie Voegwerk

Ton Wilders renovatie voegwerken houdt zich bezig met alles wat met kwaliteit voegwerk te maken heeft. Gevelrenovatie, reiniging, impregneren of metsel en voegwerk worden bij de SVM-groep door Ton Wilders uitgevoerd.

Jibbe van der Linden

Van der Linden Interieurbouw

Info volgt

Ger Vermeer

Mein Design

Info volgt

Please reload

bottom of page